Filtrera & anpassa

Viner producerade av Cantine Settesoli

Cantine Settesoli är en vinproducent belägen på Sicilien i Italien. Företaget grundades år 1958 som en kooperativ av 800 småbönder i området. Idag har företaget vuxit och har mer än 2000 småbönder som bidrar till produktionen av vin. Cantine ...

Läs mer om Cantine Settesoli

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Cantine Settesoli

Cantine Settesoli är en vinproducent belägen på Sicilien i Italien. Företaget grundades år 1958 som en kooperativ av 800 småbönder i området. Idag har företaget vuxit och har mer än 2000 småbönder som bidrar till produktionen av vin. Cantine Settesoli är en av de största vinproducenterna i Italien och har vunnit flera utmärkelser för sina kvalitetsviner.

Företagets vingårdar täcker en yta på över 6000 hektar och ligger i området kring Menfi, beläget i den sydvästra delen av Sicilien. Där råder ett varmt och torrt klimat med kalkhaltig jord som ger de druvor som odlas där en karaktäristisk smak och kvalitet.

Cantine Settesolis vinproduktion inkluderar en mängd olika druvsorter, bland annat Nero d'Avola, Grillo och Inzolia. Företagets vinmakare använder modern teknologi och tillämpar strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att vinerna håller högsta standard.

Företaget är också engagerat i hållbarhetsinitiativ och använder sig av miljövänliga produktionsmetoder. Cantine Settesoli har certifieringar som bekräftar att de är en klimatneutral verksamhet och har implementerat hållbarhetsåtgärder som minskar vattenförbrukningen och avfallsmängden.

Cantine Settesolis vinportfölj inkluderar röda, vita, rosé och mousserande viner som alla har utmärkta kvaliteter. Företagets viner är populära bland vinälskare runt om i världen och distribueras till flera länder, däribland Sverige.

Sammanfattningsvis är Cantine Settesoli en stolt siciliansk vinproducent som kombinerar tradition och modern teknik för att producera högkvalitativa viner som är populära över hela världen. Företaget är engagerat i hållbarhetsinitiativ och är klimatneutralt certifierat, vilket gör dem till ett bra val för miljömedvetna vinälskare.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du