Filtrera & anpassa

Viner från Canonica a Cerreto

Canonica a Cerreto ligger mitt i Chianti - 12 kilometer öster om Siena. Egendomen är på 60 hektar, varav 21 är planterade med vinstockar. 7 hektar är olivodlingar och resten är skog.Egendomens ursprungliga källare byggdes redan för 1000 år sedan av ...

Läs mer om Canonica a Cerreto

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Canonica a Cerreto

Canonica a Cerreto ligger mitt i Chianti - 12 kilometer öster om Siena. Egendomen är på 60 hektar, varav 21 är planterade med vinstockar. 7 hektar är olivodlingar och resten är skog.

Egendomens ursprungliga källare byggdes redan för 1000 år sedan av munkar i Sienas Katedral och fungerade som källare ända fram till år 2003 då man bestämde sig för att bygga en helt ny vinanläggning. En anläggning som bättre svarade upp till en modern standard när det gäller hygien och arbetsförhållanden.

Alla viner jäser på rostfria ståltankar och all lagring sker på franska ekfat som används i upp till tre år. Man gör tre viner. En Chianti Classico som normalt är en blandning av 90 procent sangiovese och 10 procent merlot, en Chianti Classico Riserva på 85 procent sangiovese, 10 procent cabernet sauvignon och 5 procent merlot samt en IGT Rosso som kallas San Diavolo och som är en kombination av en tredjedel vardera av de olika druvorna.

 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du