Filtrera & anpassa

Viner från Canalicchio di Sopra

Canalicchio di Sopra är en prestigefylld vinproducent från Toscana, belägen i den vackra Val dOrcia-dalen i kommunen Montalcino. Vinproducenten grundades på 1960-talet och har sedan dess varit en ledande producent av högkvalitativa viner i regionen. ...

Läs mer om Canalicchio di Sopra

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Canalicchio di Sopra

Canalicchio di Sopra är en prestigefylld vinproducent från Toscana, belägen i den vackra Val d'Orcia-dalen i kommunen Montalcino. Vinproducenten grundades på 1960-talet och har sedan dess varit en ledande producent av högkvalitativa viner i regionen.

Canalicchio di Sopra har en unik filosofi om att odla druvor på ett hållbart sätt för att producera viner med karaktär och terroir. Vinodlingarna sträcker sig över cirka 30 hektar och är begravda mellan de höga kullarna, där druvorna mognar i det gynnsamma klimatet som präglas av hög höjd och stor skillnad mellan dag- och natttemperatur.

Den viktigaste druvan som odlas på Canalicchio di Sopra är Sangiovese, den mest kända druvan i Toscana. Sangiovese-druvorna skördas för hand och mognar sedan i ekfat i upp till 36 månader innan de buteljeras för att producera vinerna. Resultatet är intensiva, fylliga och strukturerade viner med en läcker smakprofil som uttrycker sin unika terroir.

Canalicchio di Sopra har vunnit flera utmärkelser och priser för sina viner, bland annat tre glas i Gambero Rosso, vilket bekräftar sin höga kvalitet och exceptionella smak. Vinerna har också blivit populära runt om i världen, särskilt i USA, där de anses vara några av de bästa italienska vinerna som finns tillgängliga.

Företaget drivs av en familj och har en stark tradition av att producera kvalitetsviner som hyllar terroiren och odlingsmetoderna i regionen. Canalicchio di Sopra är ett namn som har kommit att representera den högsta kvaliteten i toskanska viner och en av de mest respekterade vinproducenterna i Italien.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du