Filtrera & anpassa

Vinerna av Campogiovanni

Campogiovanni är en framstående vinproducent som är belägen i hjärtat av Toscana, Italien. De är specialiserade på att producera högkvalitativa viner från området Montalcino, som är känt för sin Brunello di Montalcino.Campogiovanni ägs av San Felice ...

Läs mer om Campogiovanni

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Campogiovanni

Campogiovanni är en framstående vinproducent som är belägen i hjärtat av Toscana, Italien. De är specialiserade på att producera högkvalitativa viner från området Montalcino, som är känt för sin Brunello di Montalcino.

Campogiovanni ägs av San Felice, en annan prestigefylld vinproducent i Toscana. De har en lång historia av att producera viner av högsta kvalitet och använder sig av modern teknik för att säkerställa att deras viner är konsekvent utsökta.

De har ett stort utbud av viner, men deras Brunello di Montalcino är deras mest berömda vin. Detta vin är gjort av Sangiovese-druvor som odlas på hög höjd på Montalcinos kullar, vilket ger vinet en unik smakprofil. Vinet lagras i minst två år på ekfat och sedan ytterligare sex månader på flaskan innan det släpps till försäljning.

Utöver Brunello di Montalcino producerar Campogiovanni också andra röda och vita viner, inklusive Rosso di Montalcino och Vermentino. Deras viner är kända för att ha en utmärkt balans mellan fruktighet, tanniner och syra, vilket gör dem perfekta för att njuta av tillsammans med mat.

Campogiovanni har fått många utmärkelser och erkännanden för sina viner, vilket cementerar deras ställning som en av de främsta vinproducenterna i Toscana. De arbetar också aktivt för att bevara miljön och hållbarheten i deras vingårdar genom att använda sig av organiska och hållbara jordbruksmetoder.

Sammanfattningsvis är Campogiovanni en vinproducent som är känd för sina högkvalitativa viner från Montalcino-området i Toscana. Deras Brunello di Montalcino är deras mest berömda vin, men de har också ett brett utbud av andra röda och vita viner. Deras fokus på kvalitet och hållbarhet gör dem till en av de främsta vinproducenterna i regionen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du