Filtrera & anpassa

Viner från Ca la Bionda

Ca la Bionda är en familjeägd vinproducent som ligger i hjärtat av Valpolicella i Veneto-regionen i norra Italien. Vinproducenten grundades på 1900-talet och har varit i familjens ägo i fyra generationer. Ca la Bionda är känd för att producera ...

Läs mer om Ca la Bionda

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Ca la Bionda

Ca la Bionda är en familjeägd vinproducent som ligger i hjärtat av Valpolicella i Veneto-regionen i norra Italien. Vinproducenten grundades på 1900-talet och har varit i familjens ägo i fyra generationer. Ca la Bionda är känd för att producera högkvalitativa viner som representerar regionens unika karaktär och terroir.

Ca la Biondas filosofi är att odla druvor på ett hållbart sätt och låta naturen ta hand om vinodlingen. Vinmakarna arbetar enligt biodynamiska principer, vilket innebär att de använder naturliga metoder för att hålla jorden och druvorna friska. Ca la Bionda producerar en rad olika viner, inklusive Amarone, Valpolicella Ripasso och Soave.

Företagets Amarone-viner är särskilt kända för sin kraftfulla smak och doft. Vinerna är gjorda på druvor som torkas i minst tre månader innan de pressas och jäses. Resultatet är en rik och kraftfull vin med hög alkoholhalt och en lång eftersmak.

Ca la Bionda har också fått erkännande för sin Valpolicella Ripasso, en vin som är gjord genom att återbehandla druvorna på Amarone-skalen. Vinet är fylligt och fruktigt, med mjuka tanniner och en balanserad syra.

Företaget strävar efter att skapa viner med en tydlig karaktär och terroir. Genom att använda traditionella metoder och hållbar odling, lyckas Ca la Bionda skapa viner som är unika för regionen och som uttrycker sin karaktär på ett autentiskt sätt.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du