Filtrera & anpassa

Viner producerade av Ca di Ponti

Ca di Ponti är en vinproducent från Sicilien i Italien, som har gjort sig känd för sina eleganta och högkvalitativa viner. De har varit verksamma sedan 1875 och har under åren utvecklat en stor expertis i att odla och producera vin.Företaget har en ...

Läs mer om Ca di Ponti

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Ca di Ponti

Ca di Ponti är en vinproducent från Sicilien i Italien, som har gjort sig känd för sina eleganta och högkvalitativa viner. De har varit verksamma sedan 1875 och har under åren utvecklat en stor expertis i att odla och producera vin.

Företaget har en omfattande vinodling på över 100 hektar och odlar flera olika druvsorter, inklusive Nero d'Avola, Syrah, Cabernet Sauvignon och Merlot. Deras vinrankor är planterade på de välkomponerade jordarna på Siciliens sluttningar, som ger vinerna en unik och rik smak.

Ca di Pontis viner tillverkas med hjälp av modern teknologi, men de behåller samtidigt traditionella metoder för att skapa en vinupplevelse som reflekterar Siciliens kultur och historia. Resultatet är en rad olika viner som har fått mycket positiv feedback från kunder och kritiker över hela världen.

Några av deras mest kända viner inkluderar Ca di Ponti Nero d'Avola, en fruktig och kryddig rödvin med mjuka tanniner, samt Ca di Ponti Grillo, en frisk och citrusliknande vitvin som är perfekt att servera kallt under sommaren.

Ca di Ponti är också kända för sin hållbarhet och engagemang för att skydda miljön och jorden som de odlar sina druvor på. De arbetar med att implementera hållbara odlingsmetoder och minskar sitt koldioxidavtryck genom att använda solenergi och återvinning av vatten.

Sammanfattningsvis är Ca di Ponti en vinproducent med en lång tradition och stor passion för att skapa högkvalitativa viner från Sicilien. Med deras hållbara metodik och djupa förståelse för vinproduktion har de blivit en av de mest respekterade vinproducenterna i Italien.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du