Filtrera & anpassa

Viner från Bonny Doon Vineyard

Bonny Doon Vineyard är en vingård i Santa Cruz, Kalifornien, som fokuserar på terroirviner. Den grundades av Randall Grahm 1983, och är kanske mest känd för sina besynnerliga etiketter, excentriska blandning av druvor, och skämtsamt-namngivna viner ...

Läs mer om Bonny Doon Vineyard

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Bonny Doon Vineyard

Bonny Doon Vineyard är en vingård i Santa Cruz, Kalifornien, som fokuserar på terroirviner. Den grundades av Randall Grahm 1983, och är kanske mest känd för sina besynnerliga etiketter, excentriska blandning av druvor, och skämtsamt-namngivna viner liknande sitt flaggskepp, "Le Cigare Volant". Bonny Doon Vineyard var bland de första kaliforniska vingårdar att omfamna Rhone varianterna, och gick in i nationella rampljuset 1989, efter att Grahm dykt upp på omslaget av Wine Spectator som "Rhône Ranger". Vinhuset har uppnått storskalig kommersiell framgång med märken som Big House Red och Cardinal Zin. Under 2006 började man koncentrera sig på "terroir" viner och biodynamiska metoder. På senare tid har vingården väckt uppmärksamhet för sin användning av biodynamisk odling. De var bland de första premievinproducenter att använda skruvkork på sina viner redan 2001. Några år senare inleddes användandet av transparent ingrediens märkning på alla deras viner. Förutom skapandet av terroirviner planerar Grahm att ta fram hybriddruvor som han hoppas kommer att kunna stå emot extrem torka och kanske överlista klimatförändringarna.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du