Filtrera & anpassa

Viner från Bodegas Ossian

Javier Zaccagnini är tillsammans med Mariano Garcia mannen bakom vinet Aalto. Tidigare arbetade Javier för den spanska kontrollenheten Consejo Regulador. Men hans passion för vin och dröm om att göra sitt eget vin blev verklighet 1999 genom Aalto- ...

Läs mer om Bodegas Ossian
Dölj atlas

Mer om viner från Bodegas Ossian

Javier Zaccagnini är tillsammans med Mariano Garcia mannen bakom vinet Aalto. Tidigare arbetade Javier för den spanska kontrollenheten Consejo Regulador. Men hans passion för vin och dröm om att göra sitt eget vin blev verklighet 1999 genom Aalto-projektet. Genom sitt arbete som kontrollant så har Javier en stor kännedom över de bästa växtplatserna. Han fick nys om en odling i Rueda med 100 år gamla vinstockar av verdejo. Han skickade upp saftprover för analys till en vän i Bourgogne som blev helt lyrisk över vad han testade. 2005 presenterade han den första årgången och vinet har sedan åkt lite berg- och dalbana innan han hittat den rätta balansen mellan ek, frukt och syra. Eftersom vinet ligger strax utanför gränsen till Rueda i Castilla y León så är vinet klassat som en Vino de la Tierra de Castilla y León.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du