Filtrera & anpassa

Viner från Bodegas Mustiguillo

Mustiguillos historia är ung och startade så sent som i 1972 när familjen Sarrion-Martinez köpte Terrazon egendomen som ligger i DO Pago-regionen El Terrerazo men en produktion på som högst 150 000 flaskor per år. Bodega Mustiguillo är Antonio ...

Läs mer om Bodegas Mustiguillo

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Bodegas Mustiguillo

Mustiguillo’s historia är ung och startade så sent som i 1972 när familjen Sarrion-Martinez köpte Terrazon egendomen som ligger i DO Pago-regionen El Terrerazo men en produktion på som högst 150 000 flaskor per år. Bodega Mustiguillo är Antonio Sarrión’s relativt unga vinhusprojekt i Valencia men man har redan utmärkt sig internationellt med fina vinbetyg och utmärkelsen i "Food & Wine" som en av de 20 bästa nya vingårdarna. Sarrión, har, om något, hjälpt till att sätta den lokala Bobal-druvan på världskartan genom bägge egendomarna. I slutet av 1990-talet började Toni Sarrion ett korståg för att rädda den inhemska druvsorten Bobal och har jobbar hårt för att återuppväcka intresset för druvan. Mustiguillo har utvecklat och drivit kvalitetsnivån framåt och har gått bort från att använd öppna amerikanska ekfat i tidigare årgångar till förmån för betong och fransk ek. Målet är att framhäva Bobal’s unika karaktär och visa vilka finessrika och balanserade viner man kan gör av druvan.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du