Filtrera & anpassa

Viner från Bodegas Muga

Bodegas Muga är en liten familjefirma som bildades 1926 men som flyttade till sin nuvarande bodega nära stationen i Haro 1971. Allt görs på traditionellt sätt men med den senaste tekniken som hjälp och man vill ha så bra kontroll över hela processen ...

Läs mer om Bodegas Muga
Dölj atlas

Mer om viner från Bodegas Muga

Bodegas Muga är en liten familjefirma som bildades 1926 men som flyttade till sin nuvarande bodega nära stationen i Haro 1971. Allt görs på traditionellt sätt men med den senaste tekniken som hjälp och man vill ha så bra kontroll över hela processen från vingård till flaska som möjligt. Man är t ex ett av få vinhus i Spanien som jobbar med egna tunnbindare för att ha total kontroll över de fat som vinerna vilar på.

Muga jobbar både med egna vingårdar (250 hektar) och man köper också in druvor av andra odlare. Vinerna tillhör de bästa i Rioja och är generellt sett fräscha och välbalanserade med mycket smak och elegans. Den vita ekfatsjästa Muga Blanco tillhör de bästa i området med härlig fräschör från mestadels viura med lite malvasia och en lite fet smörig ton från eken.

I de röda är det förstås tempranillo som dominerar uppbackat av lite garnacha, mazuelo och graciano. Reserva och Reserva Especial är båda klassiska riojaviner där den senare är lite mer koncentrerad och får lite längre lagring än den vanliga reservan. Prado Enea Gran Reserva görs på speciellt utvald frukt och är firmans flaggskepp. Man gör också Torre Muga och Aro som får lite kortare lagring på fransk ek.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du