Filtrera & anpassa

Viner från Bodegas Hnos. Perez Pascuas

Bodegas Hnos började som en av pionjärerna i Ribera del Duero 1980. Då var det tre bröder, Benjamin, Manuel och Adolfo Pérez Pascuas som var övertygade om den utmärkta potential som låg i vingårdarna som ägdes av deras far, Mauro. De beslutade att ...

Läs mer om Bodegas Hnos. Perez Pascuas

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Bodegas Hnos. Perez Pascuas

Bodegas Hnos började som en av pionjärerna i Ribera del Duero 1980. Då var det tre bröder, Benjamin, Manuel och Adolfo Pérez Pascuas som var övertygade om den utmärkta potential som låg i vingårdarna som ägdes av deras far, Mauro. De beslutade att försöka skapa några av de bästa vinerna i Spanien och att skapa en nisch för vinregionen på den internationella marknaden.

Bodegas Hnos är ett litet familjeföretag med fokus på kvalitet, mycket hårt arbete och intensivt engagemang. För närvarande produceras 500 000 flaskor årligen av framförallt röda viner på tinta del pais (tempranillo) och cabernet sauvignon och denna begränsade produktion möjliggör strikt kontroll av hela vinprocessen från början till slut. Idag äger man 135 hektar vingårdar planterade med 90% Tinta del País (Tempranillo) och 10% Cabernet Sauvignon.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du