Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Bodegas Bleda

Bodegas Bleda ligger i det relativt okända distriktet Jumilla, som i gamla dagar var känd för att producera tunga alkoholrika viner som användes för att blanda i lite lättare viner från både Spanien och Frankrike. Den genomsnittliga avkastningen var ...

Läs mer om Bodegas Bleda
Dölj atlas

Mer om viner från Bodegas Bleda

Bodegas Bleda ligger i det relativt okända distriktet Jumilla, som i gamla dagar var känd för att producera tunga alkoholrika viner som användes för att blanda i lite lättare viner från både Spanien och Frankrike. Den genomsnittliga avkastningen var mellan 15 -18  hektoliter/hektar. ha, vilket i det långa loppet visade sig vara olönsam, och när marknaden för de då mycket tunga och alkoholrika vinerna var i nedgång, så kände de sig tvungen att ändra på stilen. Detta ledde bland annat att förutom distriktets traditionella druvor, Monastrell, planterades klassiska franska druvsorter som Cabernet Sauvignon och Merlot. Resultatet, som vi ser idag är mycket övertygande och det skulle inte bli förvånad om vi får se en utveckling i distriktet, som är jämförbar med motsvarande kultdistriktet Priorat.