Filtrera & anpassa

Viner från Bodega Vivaltus

Familjen Yllera har en lång historia av vinframställning i Ribera del Duero men deras nya projekt Vivaltus är redan deras kronjuvel i blott sin första årgång någonsin.Vinerna är gjorda av vinmakare Montxo Martnez tillsammans med Jean-Claude Berrouet ...

Läs mer om Bodega Vivaltus

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Bodega Vivaltus

Familjen Yllera har en lång historia av vinframställning i Ribera del Duero men deras nya projekt Vivaltus är redan deras kronjuvel i blott sin första årgång någonsin. Vinerna är gjorda av vinmakare Montxo Martínez tillsammans med Jean-Claude Berrouet (Jean Claude Berouet är som känt även teknisk chef för Petrus). VivaltuS är tänkt att representerar något helt nytt i Ribera del Duero; ett annorlunda, elegant och friskt vin, hedonist och långlivat, som visar terroirer, landskap och vingårdar i varje flaska.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du