Filtrera & anpassa

Viner från Bodega Obalo

En mycket ung vinproducent som använder banbrytande metoder för att återupptäcka det klassiska Rioja. Den höga kvaliteten, trots ganska små mängder av resistenta stockar har redan fått nästan kult-liknande rykte. Gården är belägen i Abalos på högra ...

Läs mer om Bodega Obalo
Dölj atlas

Mer om viner från Bodega Obalo

En mycket ung vinproducent som använder banbrytande metoder för att återupptäcka det klassiska Rioja. Den höga kvaliteten, trots ganska små mängder av resistenta stockar har redan fått nästan kult-liknande rykte. Gården är belägen i Abalos på högra sida av floden Ebro, i ett liten enklav i La Rioja Alta, Sonsierra, intill Cantabriabergen. Vingårdarna ligger högt -550-600 meter ö h. 
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du