Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Bodega Noemia di Patagonia

Bodegas Noemia är ett lysande exempel på utvecklingen i Sydamerika. Äntligen vågar man ta ett steg tillbaka från more is more-devisen och göra viner som faktiskt uppvisar personlighet och transparens. Noemia håller inte till i Mendoza, utan längre ...

Läs mer om Bodega Noemia di Patagonia
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Bodega Noemia di Patagonia

Bodegas Noemia är ett lysande exempel på utvecklingen i Sydamerika. Äntligen vågar man ta ett steg tillbaka från "more is more"-devisen och göra viner som faktiskt uppvisar personlighet och transparens. Noemia håller inte till i Mendoza, utan längre söderut, i Patagonien och idén till egendomen fick danske vinmakaren Peter Vinding-Diers när han upptäckte en malbecvingård som planterats på 1930-talet i Rio Negro Valley.

Patagonien är Sydamerikas sydligaste vinregion och täcker ett stort område i södra delen av både Argentina och Chile. Regionen är närmast att beskriva som öken - med ett mycket torrt men ändå svalt klimat. De flesta vingårdarna hittar man därför intill de två floderna Neuquen och Rio Negro som erbjuder helt nödvändiga möjligheter till konstbevattning. Men det svala klimatet ger utmärkta förutsättningar för svala och lite mer välbalanserade viner. 

Tillsammans med italienska grevinnan Moeni Marone grundade Peter Vinding Diers Bodegas Noemia. Idag arbetar man biodynamiskt och jäser alltid med naturlig jäst och man använder minimalt med jäst vid själva framställningen.