Filtrera & anpassa

Viner från Bel Colle

Bel Colle grundades 1976 och har sedan dess jobbat upp ett gäng olika klassiska Langheviner som Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, Barbera och Dolcetto. Kvaliiteten har utvecklats enormt de senaste åren bland annat med hjälp av önologen Paolo Torchio. Det ...

Läs mer om Bel Colle

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Bel Colle

Bel Colle grundades 1976 och har sedan dess jobbat upp ett gäng olika klassiska Langheviner som Barolo, Barbaresco, Nebbiolo, Barbera och Dolcetto. Kvaliiteten har utvecklats enormt de senaste åren bland annat med hjälp av önologen Paolo Torchio. Det mesta av vinet lagras enligt traditionella metoder i stora fat av slavonsk ek men man använder också en del nya franska barriquer för en mer modern touch. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du