Filtrera & anpassa

Viner från Beaulieu Vineyard

Beaulieu Vineyard grundades år 1900 och är en av de mest historiska vingårdarna i Napa Valley som har satt standarden för kvalitet och innovation i Napa Valley vinframställning. Idag har Beaulieu Vineyard en unik plats i Kaliforniens vingårdar och ...

Läs mer om Beaulieu Vineyard

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Beaulieu Vineyard

Beaulieu Vineyard grundades år 1900 och är en av de mest historiska vingårdarna i Napa Valley som har satt standarden för kvalitet och innovation i Napa Valley vinframställning. Idag har Beaulieu Vineyard en unik plats i Kaliforniens vingårdar och vinerna är några av de mest samlade amerikanska Cabernets som finns.

När André Tchelistcheff började hos Beaulieu Vineyard’s 1938 provade han familjen de Latours privata vin - det de kallade "Private Reserve" - från årgången 1936. Detta Cabernet Sauvignon-baserade vin var så distinkt att Tchelistcheff insisterade på att det skulle tappas på flaska och säljas som vingårdens flaggskeppserbjudande. År 1940 släppte Beaulieu Vineyard den första årgången av Private Reserve och namngav den till grundarens ära. Det resulterande vinet blev den första utgåvan av Georges de Latour Private Reserve Cabernet Sauvignon, ett vin som var avsett att bli Napa Valley första "kult" Cabernet. På 70+ år sedan har Georges de Latour Private Reserve Cabernet Sauvignon blivit riktmärket för Napa Valley Cabernet som ett av de mest samlade amerikanska vinerna.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du