Filtrera & anpassa

Viner producerade av Baron Philppe de Rothschild

Baron Philippe de Rothschild är en välrenommerad vinproducent med ursprung i Bordeaux, Frankrike. Företaget grundades av Philippe de Rothschild och har sedan dess varit en av de mest framstående vinproducenterna i världen. Idag ägs och drivs ...

Läs mer om Baron Philppe de Rothschild

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Baron Philppe de Rothschild

Baron Philippe de Rothschild är en välrenommerad vinproducent med ursprung i Bordeaux, Frankrike. Företaget grundades av Philippe de Rothschild och har sedan dess varit en av de mest framstående vinproducenterna i världen. Idag ägs och drivs företaget av Baronessan Philippine de Rothschild, som har fortsatt att upprätthålla den höga kvaliteten på vinerna som produceras.

Baron Philippe de Rothschild har också en betydande närvaro i Chile genom sin vingård i Aconcagua-dalen, som ligger cirka 80 kilometer nordväst om huvudstaden Santiago. Vingården är känd för att producera högkvalitativa viner från en mängd olika druvsorter, inklusive Cabernet Sauvignon, Carmenere och Syrah.

En av de mest imponerande egenskaperna hos Baron Philippe de Rothschild är deras engagemang för miljövänlig och hållbar vinproduktion. De har antagit en rad metoder för att minska sin miljöpåverkan, inklusive återvinning av vatten, användning av naturliga gödningsmedel och bevarande av områdets naturliga flora och fauna.

Utöver sitt engagemang för hållbarhet är Baron Philippe de Rothschild också känd för sin innovativa syn på vinproduktion. De har experimenterat med nya tekniker och druvsorter för att producera viner med unika smaker och aromer. Deras viner har blivit hyllade av vinexperter över hela världen och har vunnit ett antal utmärkelser och priser.

Sammanfattningsvis är Baron Philippe de Rothschild en respekterad vinproducent med en imponerande historia och en stark närvaro i Chile. Deras engagemang för hållbarhet och innovation har gjort dem till en av de mest framgångsrika vinproducenterna i världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du