Filtrera & anpassa

Viner från Baricci

Baricci är en familjeägd vinproducent som ligger i Montalcino, en by i Toscana, Italien. Vinhuset är beläget på en kulle med utsikt över de gröna dalarna i Val dOrcia.Historien om Baricci går tillbaka till 1930-talet, när Giovannino Baricci ...

Läs mer om Baricci

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Baricci

Baricci är en familjeägd vinproducent som ligger i Montalcino, en by i Toscana, Italien. Vinhuset är beläget på en kulle med utsikt över de gröna dalarna i Val d'Orcia.

Historien om Baricci går tillbaka till 1930-talet, när Giovannino Baricci planterade sitt första vinstockar. Idag drivs företaget av tredje och fjärde generationen av Baricci-familjen, och man har byggt upp en gedigen erfarenhet och expertis inom vinproduktion.

Baricci har alltid satsat på att producera högkvalitativa viner med en stark koppling till Montalcino-området och dess unika terroir. Företaget arbetar enligt hållbara metoder och använder enbart ekologiskt odlade druvor för att producera sina viner.

Bariccis mest kända vin är Brunello di Montalcino, en rödvinsvariant som är känd över hela världen. Vinet är tillverkat av Sangiovese-druvor och lagras i minst fyra år innan det släpps på marknaden. Resultatet är en komplex och välbalanserad vin med en fyllig smak och aromer av frukt och kryddor.

Företaget producerar också Rosso di Montalcino, en yngre variant av Brunello, samt en mindre mängd av andra viner som till exempel Rosso di Montepulciano och IGT Toscana.

Bariccis viner har belönats med flera priser och utmärkelser genom åren, och företaget har blivit känd för sin höga kvalitet och passion för vinproduktion. Besökare är välkomna att besöka vinhuset för att prova på deras viner och lära sig mer om företagets historia och filosofi.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du