Filtrera & anpassa

Viner från Barco del Corneta

Historien om Barco del Corneta vinodlingarna startar med Beatriz Herranz Sanz farfar som ägde en gård i byn La Seca i Valladolid. Idag sköter Beatriz vingårdarna och tillverkar vinerna själv. Egendomen är belägen i ett område som kallas Cantarranas ...

Läs mer om Barco del Corneta
Dölj atlas

Mer om viner från Barco del Corneta

Historien om Barco del Corneta vinodlingarna startar med Beatriz Herranz Sanz farfar som ägde en gård i byn La Seca i Valladolid. Idag sköter Beatriz vingårdarna och tillverkar vinerna själv. Egendomen är belägen i ett område som kallas Cantarranas på cirka 700 meters höjd. Här ligger familjens fem och en halv hektar vingårdar. Vingårdarna i området har varit planterade med vinrankor sedan 1100-talet. De består idag av torr- och ekologiskt odlade Verdejovinstockar planterade på sandiga steniga jordar med kalksten i sina djupaste lager. 

Hon producerar idag tre olika viner, alla tre på verdejodruvan. Barco del Corneta är en för reginone klassisk verdejo. Hennes instegsvin Cucú på inköpta druvor från en ekologisk vinodlare i Segovia, ett område sydost om Rueda, samt La Sillería kommer från 0,8 ha av 100 år gamla vinstockar som finns i Alcazarén, ett sandigt område i kanten av DO Rueda på 750 meters höjd.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du