Filtrera & anpassa

Vinerna av Banfi

Banfi är en ledande vinproducent från Toscana, Italien, som grundades 1978 av amerikanska bröderna John och Harry Mariani. Banfi är kända för att ha revolutionerat vinproduktionen i regionen genom att införa modern teknologi och förfinade ...

Läs mer om Banfi

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Banfi

Banfi är en ledande vinproducent från Toscana, Italien, som grundades 1978 av amerikanska bröderna John och Harry Mariani. Banfi är kända för att ha revolutionerat vinproduktionen i regionen genom att införa modern teknologi och förfinade vinframställningsmetoder.

Banfi har ett omfattande utbud av viner som sträcker sig från lättare, friska viner till mer fylliga och robusta viner. Deras mest kända vin är Brunello di Montalcino, en högkvalitativ rödvin som uteslutande produceras från Sangiovese druvor i Montalcino-området. Banfi producerar även andra Sangiovese-baserade viner, som Rosso di Montalcino och Chianti Classico Riserva, samt vita viner som Pinot Grigio och Chardonnay.

Banfi strävar efter hållbarhet i sin vinproduktion och har implementerat många initiativ för att minska sin miljöpåverkan, som att använda förnybar energi, återvinning och vattenbesparingar. De har också investerat i forskning för att bevara regionens biologiska mångfald och återställa landskapet.

Banfi har vunnit många priser för sina viner och har blivit erkända som en av de främsta vinproducenterna i Italien och världen. De driver också en välskött turistanläggning där besökare kan uppleva vingårdarna och vinproduktionen i Toscana.

Sammanfattningsvis är Banfi en innovativ och ledande vinproducent från Toscana, Italien, som strävar efter hållbarhet i sin vinproduktion. Deras högkvalitativa viner har fått erkännande över hela världen och de har blivit en viktig aktör i den italienska vinindustrin.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du