Filtrera & anpassa

Viner från Badet Clément & Co

Badet Clémant Co skapades av Catherine och Laurent Delaunay 1995 två burgundiska vinmakare som förutom att de härstammar från en lång rad av négocianter och vinproducenter dessutom har erfarenhet från att göra vin i Nya Världen. Firman är ...

Läs mer om Badet Clément & Co

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Badet Clément & Co

Badet Clémant & Co skapades av Catherine och Laurent Delaunay 1995 – två burgundiska vinmakare som förutom att de härstammar från en lång rad av négocianter och vinproducenter dessutom har erfarenhet från att göra vin i Nya Världen. Firman är specialiserad på franska märken som kan locka den internationella marknaden - men hela tiden med fokus på kvalitet.

Badet Clémant & Co gör framförallt viner från Languedoc-Roussillon, Bourgogne och Rhône. I Minervois har man en toppmodern vinanläggning där man bland annat gör firmans viktigaste märke – Les Jamelles – en serie viner på lokala och internationella druvsorter från bra vingårdar som ska representera den franska södern på allra bäst sätt. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du