Filtrera & anpassa

Viner från Backhouse Wine

Backhouse är ett av fem märken, eller brands, som ägs av Occhetti Wine Company - en vinfirma som bildades av industriveteranen Roy Occhetti och hans fru Rachael 2007. Som vinmakare anlitade man Bob Broman och man köper in druvor från ...

Läs mer om Backhouse Wine
Dölj atlas

Mer om viner från Backhouse Wine

Backhouse är ett av fem märken, eller "brands", som ägs av Occhetti Wine Company - en vinfirma som bildades av industriveteranen Roy Occhetti och hans fru Rachael 2007. Som vinmakare anlitade man Bob Broman och man köper in druvor från kvalitetsmedvetna odlare runt om i Kalifornien. Hela tanken var att bygga upp vinserier med bra viner till rimliga pengar som kan njutas vid alla tillfällen och inte bara till fest. 

Backhouse är tänkt för druvrena viner på sorter som chardonnay, pinot noir, pinot grigio och cabernet sauvignon. Viner som du ska kunna dricka direkt när de släpps på marknaden. De andra varumärkena är Austerity, Exitus, Line 39 och Redtree.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du