Filtrera & anpassa

Viner från Az. Agr. Caprili

Vinhuset Caprili råder över 58 hektar i den sydvästra delen av kommunen Montalcino, men det er endast de bäst belägna 15 hektaren som är planterade med vinstockar. på 13,5 an dessa hektar så odlas Sangiovese Grosso för prudkyion av Brunello di ...

Läs mer om Az. Agr. Caprili

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Az. Agr. Caprili

Vinhuset Caprili råder över 58 hektar i den sydvästra delen av kommunen Montalcino, men det er endast de bäst belägna 15 hektaren som är planterade med vinstockar. på 13,5 an dessa hektar så odlas Sangiovese Grosso för prudkyion av Brunello di Montalcino D.O.C.G och Rosso di Montalcino D.O.C.G. Trebbiano, Malvasia och Vermentino täcker 0,8 ha för framställning av S. Antimo Bianco D.O.C, medans de återstående 0,7 ha utgörs av Moscatellosom används till vinet med samma namn.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du