Filtrera & anpassa

Viner från Avignonesi

Avignonesi anses som en av de absolut bästa producenterna i Toscana. Ett mycket gammalt företag med ett ståtligt palats i hjärtat av Montepulciano. Källarna är från 1200-talet. Det moderna företaget Avignonesi kombinerar tradition med experimentlusta ...

Läs mer om Avignonesi

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Avignonesi

Avignonesi anses som en av de absolut bästa producenterna i Toscana. Ett mycket gammalt företag med ett ståtligt palats i hjärtat av Montepulciano. Källarna är från 1200-talet. Det moderna företaget Avignonesi kombinerar tradition med experimentlusta. Den förstklassiga Vino Nobile står för traditionen. Experimentlustan visar sig bl a i introduktion av trendiga druvsorter som Chardonnay och Cabernet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du