Filtrera & anpassa

Viner från Ataraxia

Ataraxia är det nya stjärnskotten på den Sydafrikanska himmeln. Det är Kevin Grant som står bakom detta projekt som ligger i Walker Bay borta vid Hermanus öster om Cape Town. Tidigare arbetade Kevin på Hamilton Russell som ligger längre ner längs ...

Läs mer om Ataraxia

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Ataraxia

Ataraxia är det nya stjärnskotten på den Sydafrikanska himmeln. Det är Kevin Grant som står bakom detta projekt som ligger i Walker Bay borta vid Hermanus öster om Cape Town. Tidigare arbetade Kevin på Hamilton Russell som ligger längre ner längs vägen. Här tris pinot noir, chardonnay samt sauvignon blanc som allra bäst. Och det svalare klimatet gör att vinerna drar åt en ”Europeisk stil” med frisk syra och väl integrerade fattoner. Första årgången var 2005 och sedan starten har det gått spikrakt uppåt. Med sina 47 hektar känner Kevin att han har full kontroll, men efterfrågan på hans viner är allt större

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du