Filtrera & anpassa

Viner från Arboleda Wines

Arboleda är Eduardo Chadwicks ägare av Errazuriz personliga prestigeprojekt i Valle de Aconcagua som han startade tillsammans med Robert Mondavi 1999 för att kunna göra viner i världsklass. Namnet är en hyllning till de inhemska träd som har bevarats ...

Läs mer om Arboleda Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Arboleda Wines

Arboleda är Eduardo Chadwicks (ägare av Errazuriz) personliga prestigeprojekt i Valle de Aconcagua som han startade tillsammans med Robert Mondavi 1999 för att kunna göra viner i världsklass. Namnet är en hyllning till de inhemska träd som har bevarats i hans ekologiskt hållbara vingårdar. Arboledas filosofi är enkel och bygger på en djup respekt för miljön, förståelse för terroir, en passionerad grupp människor samt en vision om kvalitet.

Det var Don Maximiano Errazuriz som byggde upp denna vingård redan 1870 i Aconcagua Valley som ligger 10 mil norr om Santiago. Idag drivs gården av den femte generationen Chadwick med Eduardo i spetsen. Man har byggt upp ett rykte om att producera några av landets bästa viner, vilket inte minst uppmärksammats vid ”The Berlin Tasting” där man slog de största Bordeauxvinerna på fingrarna.

Egendomen drivs ekologiskt även om den inte är certifierad av något kontrollorgan. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du