Filtrera & anpassa

Viner producerade av André Dezat

André Dezat är en högt ansedd vinproducent från Loire-dalen i Frankrike. Han är mest känd för att producera utsökta vita viner från Sauvignon Blanc-druvor, som är typiska för Loire-dalen. André Dezat och hans bror Louis är fjärde generationens ...

Läs mer om André Dezat

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från André Dezat

André Dezat är en högt ansedd vinproducent från Loire-dalen i Frankrike. Han är mest känd för att producera utsökta vita viner från Sauvignon Blanc-druvor, som är typiska för Loire-dalen. André Dezat och hans bror Louis är fjärde generationens vinmakare och äger en vingård på 20 hektar i Sancerre-området.

André Dezat är känd för sin passion för att producera högkvalitativa viner med en stark karaktär och uttrycksfulla smaker. Hans viner är kända för att ha en utmärkt balans mellan frukt, syra och mineralitet, vilket ger dem en komplexitet som är unik för Loire-viner. Dezat-familjen använder en kombination av moderna och traditionella tekniker i vinproduktionen, och de handplockar druvorna för att säkerställa att de är av högsta kvalitet.

André Dezats viner har vunnit flera priser och utmärkelser, både i Frankrike och internationellt. Han är särskilt känd för sina Sancerre-viner, som är några av de mest eftertraktade vita vinerna i världen. Vingården producerar också viner från andra druvsorter som Pinot Noir och Gamay, men det är de vita vinerna från Sauvignon Blanc som är Dezats signaturvin.

Dezat-familjen är också känd för sin respekt för naturen och miljön. De använder hållbara jordbruksmetoder och arbetar hårt för att minska sin koldioxidavtryck. De är engagerade i att bevara den naturliga skönheten i Loire-dalen och arbetar för att skydda dess biologiska mångfald.

Sammanfattningsvis är André Dezat en framstående vinproducent från Loire-dalen i Frankrike. Hans passion för högkvalitativa viner och respekt för naturen gör honom till en viktig spelare inom den franska vinindustrin. Hans signaturviner från Sauvignon Blanc är några av de mest eftertraktade vita vinerna i världen och hans vingård har en stor skara trogna fans som uppskattar hans eleganta och komplexa viner.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du