Filtrera & anpassa

Viner från Andi Knauss

Andi började jobba hos med sin far i familjevingården 2004 som fjärde generationen vinmakare. Idag har han 17 hektar att arbeta med - utspritt på 18 olika vingårdslägen i Strmpfelbach byn där egendomen är belägen, Beutelsbach och Endersbach på ...

Läs mer om Andi Knauss
Dölj atlas

Mer om viner från Andi Knauss

Andi började jobba hos med sin far i familjevingården 2004 som fjärde generationen vinmakare. Idag har han 17 hektar att arbeta med - utspritt på 18 olika vingårdslägen i Strümpfelbach (byn där egendomen är belägen), Beutelsbach och Endersbach på kullarna runt floden Rems. Vingårdarna är belägna på mellan 300-400 meters höjd och består mestadels av kalksten. Arbetet i vingården är ekologiskt (EU Bio-certifierad) och filosofin i vinkällaren är minimalistisk och så naturlig som möjligt med naturjäsning och minimal eller ingen användning av svavel (vilket är ovanligt i Tyskland). 
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du