Filtrera & anpassa

Viner från Alvaro Palacios

Alvaro Palacios är en av de mest inflytelserika vinproducenterna i Spanien idag. Han föddes i en vinproducerande familj i La Rioja, Spanien, år 1964. Efter examen från universitetet i Bordeaux bestämde sig Palacios för att fokusera på ...

Läs mer om Alvaro Palacios
Dölj atlas

Mer om viner från Alvaro Palacios

Alvaro Palacios är en av de mest inflytelserika vinproducenterna i Spanien idag. Han föddes i en vinproducerande familj i La Rioja, Spanien, år 1964. Efter examen från universitetet i Bordeaux bestämde sig Palacios för att fokusera på vinframställning och arbetade på olika vingårdar runt om i världen innan han återvände till Spanien för att starta sitt eget vinhus.

?.r 1989 grundade Palacios sitt första vinhus, Palacios Remondo, i Rioja. Men det var efter att han flyttade till Priorat-regionen i Katalonien, där han grundade vingården L'Ermita, som han blev en legend inom vinindustrin.

Efter framgångarna med L'Ermita gick Palacios vidare till att arbeta med vinproduktion i Bierzo och grundade vingården Descendientes de J. Palacios. Där fokuserar han på att producera viner från Mencia-druvan, en druva som är känd för sin förmåga att producera fylliga och smakrika viner.

Palacios har också expanderat till Castilla y León-regionen, där han grundade vingården Pétalos del Bierzo. Pétalos del Bierzo är känd för sina mjuka och eleganta viner som produceras av Mencia-druvor.

Palacios är känd för sin innovation och sin respekt för tradition. Han arbetar hårt för att bevara regionens unika druvsorter och försöker hitta nya sätt att producera viner som reflekterar regionens historia och kultur. Han är också känd för att vara en passionerad förespråkare för ekologisk och hållbar vinproduktion.

Idag är Alvaro Palacios en av de mest framstående vinproducenterna i Spanien och hans viner är högt eftertraktade av vinälskare runt om i världen. Han har mottagit många utmärkelser och erkännanden för sitt arbete, inklusive att ha blivit utsedd till en av de 10 mest inflytelserika vinproducenterna i världen av tidskriften Decanter.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du