Filtrera & anpassa

Viner från Alexandre Bain

Vi har den stora äran att få presentera en utmärkt ny vinodlare från klassiska Pouilly-Fumé. Alexandre är ett bra exempel på en korsning mellan perfektionism och produktion i en naturlig vingård. Alexandre Bain är nästan ensam i området om att skörda ...

Läs mer om Alexandre Bain

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Alexandre Bain

Vi har den stora äran att få presentera en utmärkt ny vinodlare från klassiska Pouilly-Fumé. Alexandre är ett bra exempel på en korsning mellan perfektionism och produktion i en naturlig vingård.  Alexandre Bain är nästan ensam i området  om att skörda druvorna helt mogna, vilket betyder att Sauvignon Blanc uttrycker helt andra kvaliteter än de väldigt kartiga och gröna smaker vi är vana vid från detta distrikt. Jordmånen består av lös jord väl blandat med småsten, som lätt kan plöjas. Det är en varm jord som leder druvorna till stor mognad. Plöjning sker med häst och jorden får därmed kontinuerligt naturgödsel, och utöver det används klassiska biodynamiska preparat i det dagliga jordbruket.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du