Filtrera & anpassa

Viner från Alejandro Fernandez

Alejandro Fernandez är en av vinvärldens stora personligheter. I sin strävan efter kvalitet har han nästan passerat en milstolpe för varje årgång han har producerat. Det hela tog sin början när han 1972 köpte en gård i Ribera del Duero. Hans mål var ...

Läs mer om Alejandro Fernandez

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Alejandro Fernandez

Alejandro Fernandez är en av vinvärldens stora personligheter. I sin strävan efter kvalitet har han nästan passerat en milstolpe för varje årgång han har producerat. Det hela tog sin början när han 1972 köpte en gård i Ribera del Duero. Hans mål var enkelt - att producera vin i världsklass av Spaniens nationaldruva Tempranillo. Idag står Alejandro Fernandez bakom viner som Pesquera, El Vinculo och Condado de Haza.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du