Filtrera & anpassa

Viner från Agusti Torello

Agusti Torello Mata är en högt aktad eonolog med mer än femtio års erfarenhet av cavaframställning. Han grundade sin familjeägda vingård, och får idag hjälp av sina söner som de även de är eonologer. Man blandar den nyaste tekniken med det äldsta ...

Läs mer om Agusti Torello

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Agusti Torello

Agusti Torello Mata är en högt aktad eonolog med mer än femtio års erfarenhet av cavaframställning. Han grundade sin familjeägda vingård, och får idag hjälp av sina söner som de även de är eonologer. Man blandar den nyaste tekniken med det äldsta kunnandet. Man vet att det är livsfarligt att producera ett vin utan lokal anknytning och har därför bestämt sig för att inte använda Chardonnay, Pinot Noir och andra druvtyper utan endast de lokala Macabeo, Xarel-lo och Parrelada. Egendomen omfattar 28 hektar.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du