Filtrera & anpassa

Viner från Agricola La Castellana

Agrcola Castellana kooperativet ligger i hjärtat av DO Rueda, i utkanten av staden La Seca, där det grundades 1935 av en liten men hängiven grupp ambitiösa vinmakare. Idag består den av cirka 400 medlemmar som tillsammans odlar 2 000 hektar vingårdar ...

Läs mer om Agricola La Castellana
Dölj atlas

Mer om viner från Agricola La Castellana

Agrícola Castellana kooperativet ligger i hjärtat av DO Rueda, i utkanten av staden La Seca, där det grundades 1935 av en liten men hängiven grupp ambitiösa vinmakare. Idag består den av cirka 400 medlemmar som tillsammans odlar 2 000 hektar vingårdar, med modern utrustning för produktion av sju miljoner liter vin per skörd (främst vitt vin), och anläggningar för att mogna en miljon av dessa i ek.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du