Filtrera & anpassa

Viner från Agricola La Castellana

Agrcola Castellana kooperativet ligger i hjärtat av DO Rueda, i utkanten av staden La Seca, där det grundades 1935 av en liten men hängiven grupp ambitiösa vinmakare. Idag består den av cirka 400 medlemmar som tillsammans odlar 2 000 hektar vingårdar ...

Läs mer om Agricola La Castellana

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Agricola La Castellana

Agrícola Castellana kooperativet ligger i hjärtat av DO Rueda, i utkanten av staden La Seca, där det grundades 1935 av en liten men hängiven grupp ambitiösa vinmakare. Idag består den av cirka 400 medlemmar som tillsammans odlar 2 000 hektar vingårdar, med modern utrustning för produktion av sju miljoner liter vin per skörd (främst vitt vin), och anläggningar för att mogna en miljon av dessa i ek.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du