Filtrera & anpassa

Viner från Agly Brothers

Ett möte i mitten av 1990-talet var början på ett samarbete mellan två kultförklarade vinmakarfamiljer Laughtons och Chapoutiers. Med härkomst från olika delar av världen insåg Michel Chapoutier ochRon Laughton snabbt att de delade vision och passion ...

Läs mer om Agly Brothers

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Agly Brothers

Ett möte i mitten av 1990-talet var början på ett samarbete mellan två kultförklarade vinmakarfamiljer: Laughtons och Chapoutiers. Med härkomst från olika delar av världen insåg Michel Chapoutier och Ron Laughton snabbt att de delade vision och passion för biodynamisk odling och "sann terroir" och bestämde sig därför för att gemensamt jobba för att göra viner från en perfekt växtplats.

Resultatet blev Agly Brothers, vin gjort på så rent och enkelt vis som möjligt. Druvorna kommer från vinrankor belägna vid staden Latour de France, som ligger i Corbières, uppe vid bergen ovanför Roussillons slätter. Ron och Michel tyckte att platsen var perfekt med den mineralrika och magra jordmånen. De branta vingårdarna hade blivit övergivna då den torra, heta platsen ansågs för svår för lönsamt jordbruk. Visst är marken lågavlastande, men duon såg möjligheten att göra viner av exceptionell kvalitet, vilket vi är mycket tacksamma för.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du