Filtrera & anpassa

Viner från Ackerman

Ackerman är en ledande vinproducent i Loire-dalen i Frankrike, med en historia som sträcker sig över sex generationer av familjen Ackerman. Företaget grundades 1811 och har sedan dess producerat prisbelönta viner i regionen.Ackerman producerar främst ...

Läs mer om Ackerman

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Ackerman

Ackerman är en ledande vinproducent i Loire-dalen i Frankrike, med en historia som sträcker sig över sex generationer av familjen Ackerman. Företaget grundades 1811 och har sedan dess producerat prisbelönta viner i regionen.

Ackerman producerar främst mousserande viner, med fokus på Loire-dalens ikoniska druva, Chenin Blanc. Deras viner är kända för sin höga kvalitet och elegans, och har vunnit många utmärkelser från prestigefyllda vinkonkurrenser runt om i världen.

Företaget äger flera vingårdar i Loire-dalen, inklusive några av de mest prestigefyllda områdena som Saumur och Anjou. Deras vingårdar är belägna på branta sluttningar med kalkstenjordar som ger druvorna en särskild mineralitet och friskhet.

Ackerman är också en av de mest framstående producenterna av Crémant de Loire, en mousserande vinvariant som har blivit alltmer populär bland vinälskare runt om i världen. Deras Crémant de Loire är tillverkad enligt traditionella metoder, med en andra jäsning på flaska som ger vinet dess karaktäristiska bubblor.

Ackerman har också ett stort fokus på hållbarhet och miljövänliga produktionsmetoder. De har infört flera initiativ för att minska sin miljöpåverkan, inklusive användning av organiska gödningsmedel, vattenåtervinning och användning av solenergi för att driva sin produktion.

Sammanfattningsvis är Ackerman en av de främsta vinproducenterna i Loire-dalen med en lång historia av högkvalitativa viner. Med sin fokus på hållbarhet och traditionella produktionsmetoder fortsätter de att producera några av de mest eftertraktade vinerna i regionen och runt om i världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du