Filtrera & anpassa

Viner från Vinologist

Bakom Vinologist står ägarna till Boekenhoutskloof under ledning av den mycket berömda vinmakaren och pionjären Marc Kent. Med sitt nya projekt Vinolog har Marc Kent ambitioner att göra 100% ekovin från West Cape-områdena nära Kapstaden, vilket är ...

Läs mer om Vinologist

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Vinologist

Bakom Vinologist står ägarna till Boekenhoutskloof under ledning av den mycket berömda vinmakaren och pionjären Marc Kent. Med sitt nya projekt Vinolog har Marc Kent ambitioner att göra 100% ekovin från West Cape-områdena nära Kapstaden, vilket är nytt jämfört med den allmänna konventionella vinframställning som råder i detta område. Marc Kent söker ständigt efter det bästa resultatet och endast druvor från de bästa vinstockarna används i vinet. Målet med Vinologi är ett innovativt sortiment av autentiska viner som bäst representerar druvans ursprung, med en attraktiv presentation till ett bra pris. På grund av det varma klimatet och de många soltimmarna uppnår druvorna optimal mogning som ger fruktiga viner med friskhet. Vinerna är ekologiskt producerade med respekt för naturen och vinerna erbjuder god kvalitet utan stora krusiduller.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du