Filtrera & anpassa

Vinerna från Valdicava

Valdicava är en välrenommerad vinproducent som är belägen i den pittoreska byn Montalcino i Toscana, Italien. Producenten är känd för sina högkvalitativa viner som har blivit en favorit bland vinälskare över hela världen.Vinproducenten har en lång ...

Läs mer om Valdicava

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Valdicava

Valdicava är en välrenommerad vinproducent som är belägen i den pittoreska byn Montalcino i Toscana, Italien. Producenten är känd för sina högkvalitativa viner som har blivit en favorit bland vinälskare över hela världen.

Vinproducenten har en lång historia och grundades av Vincenzo Abbruzzese år 1953. Sedan dess har producenten drivits av familjen Abbruzzese och är nu i sin tredje generation. Valdicavas vinmarker omfattar ca 60 hektar och ligger på en höjd mellan 250 och 500 meter över havet. Här odlas huvudsakligen druvsorten Sangiovese, som är typisk för regionen och används för att producera den berömda röda vinen Brunello di Montalcino.

Valdicavas filosofi är att producera viner med högsta kvalitet genom att använda traditionella metoder och samtidigt integrera modern teknologi i processen. Vinerna från producenten är kända för att vara eleganta, balanserade och uttrycksfulla, vilket har resulterat i en mängd priser och utmärkelser.

Producentens mest kända vin är Brunello di Montalcino, men de producerar även andra högkvalitativa viner såsom Rosso di Montalcino, Madre, IGT Toscana, och en unik blend av 60% Sangiovese och 40% Cabernet Sauvignon kallad Lago.

Valdicavas viner är en utmärkt representation av det bästa Toscana har att erbjuda och är ett måste för alla vinälskare som vill uppleva det mest exklusiva vinet från området.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du