Filtrera & anpassa

Viner från Salcheto

Salcheto har bara hållit på i 30 år men har redan lyckats etablera sig som en av de mest ansedda producenterna i Montepulciano. Sedan 1997 drivs egendomen av Michele Manelli som lägger stor vikt vid hållbart jordbruk.Vinodlingarna i ...

Läs mer om Salcheto

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Salcheto

Salcheto har bara hållit på i 30 år men har redan lyckats etablera sig som en av de mest ansedda producenterna i Montepulciano. Sedan 1997 drivs egendomen av Michele Manelli som lägger stor vikt vid hållbart jordbruk. Vinodlingarna i Montepulcianoområdet utgör cirka 15 hektar och ligger i snitt 450 meter över havet och har bra solexponering i sydsluttningar. Vinerna kännetecknas främst av viner generös frukt och fin balans.  och den mycket goda balansen. Självklart har även det noggranna arbetet i vinkällaren en stor betydelse. En annan viktig faktor som ger Salchetos Vino Nobile-viner sin personliga karaktär är att vinerna endast innehåller Prugnolo Gentile, den lokala klonen av sangiovese.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du