Filtrera & anpassa

Viner från Quinta de Couselo

Quinta Couselo byggdes 1163 av cisterciensordern och redan på den här tiden producerade munkarna vin på egendomen. Egendomen är omgärdad av de ursprungliga murarna byggda av munkarna. År 1835 köptes bodegan av familjen Vicente och Quinta Couselo har ...

Läs mer om Quinta de Couselo

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Quinta de Couselo

Quinta Couselo byggdes 1163 av cisterciensordern och redan på den här tiden producerade munkarna vin på egendomen. Egendomen är omgärdad av de ursprungliga murarna byggda av munkarna. År 1835 köptes bodegan av familjen Vicente och Quinta Couselo har sedan dess varit i familjens ägo. Quinta Couselo ligger i underregionen O Rosal, på den södra gränsen av DO Rías Baixas. Regionen drar stor nytta av Atlanten och det mikroklimat som skapas pga detta med milda temperaturer, riklig nederbörd och det solljus som krävs för korrekt mognad av druvorna. Vingårdarna har sedimentära jordar som är rika på organiskt material, sura och djupa. I vingården odlas druvorna Albariño, Caiño Blanco och Loureiro. De två gamla tallarna, som inspirerade vingårdens logotyp, ligger i mitten av Quinta-gården och har överlevt O Rosals historia under de senaste 250 åren. Floden Carballas (eller Tamuxe), den sista av Miños bifloder, gränsar till den sydvästra änden av fastigheten.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du