Filtrera & anpassa

Viner från Piedrasassi

Piedrasassi odlar druvor och spannmål i central coast Kalifornien. Man odlar och vinifierar främst Syrah, en druva som vinmakaren Sashi Moorman har arbetat med i över två decennier. Han inspireras han till lika delar av vinodlingsarvet från norra ...

Läs mer om Piedrasassi

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Piedrasassi

Piedrasassi odlar druvor och spannmål i central coast Kalifornien. Man odlar och vinifierar främst Syrah, en druva som vinmakaren Sashi Moorman har arbetat med i över två decennier. Han inspireras han till lika delar av vinodlingsarvet från norra Rhone och det banbrytande i central coast.

På Piedrassassi skapas hantverksviner i mycket små upplagor, främst av Syrah, och här handlar det inte om svulstiga USA-varianter. Den vinfilosofi Sashi Moorman företräder tar sikte på eleganta viner med lägre alkoholhalt. Därför skördar man tidigare än sina grannar för att bevara den fina syran som gör vinerna så utomordentliga till mat. Lagringen sker i stora fat för att minimera ekens inflytande.

Sashi Moorman är en av USA:s mest hyllade vinmakare. Vinintresset väcktes när han arbetade som kock och kom i kontakt med en annan av USA:s största vinprofiler sommelieren Rajat Parr. Idag gör de vin tillsammans i projekten Domaine de la Cöte och Sandhi Wines i Kalifornien och Evening Land i Oregon.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du