Filtrera & anpassa

Viner från Michel Lynch

Det är familjen Cazes som bakom Michel Lynch, som skapades för att hedra just Michel Lynch som är grundaren av dagens världsberömda Grand Cru Classé-slot Lynch Bages. Resultatet är klassiska Bordeaux viner som är tänkta att återspeglar Bordeauxs ...

Läs mer om Michel Lynch

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Michel Lynch

Det är familjen Cazes som bakom Michel Lynch, som skapades för att hedra just Michel Lynch som är grundaren av dagens världsberömda Grand Cru Classé-slot Lynch Bages. Resultatet är klassiska Bordeaux viner som är tänkta att återspeglar Bordeauxs berömda terroir men som samtidigt är härligt okomplicerad och kan avnjutas direkt vid släpp.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du