Filtrera & anpassa

Viner från Mandrarossa

Mandrarossa är en prestigefylld vinproducent från Sicilien i Italien som har vunnit erkännande för sina utsökta viner av högsta kvalitet. Mandrarossa ligger i en vacker och kuperad region på Siciliens sydkust, nära staden Menfi, där de vackra gröna ...

Läs mer om Mandrarossa

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Mandrarossa

Mandrarossa är en prestigefylld vinproducent från Sicilien i Italien som har vunnit erkännande för sina utsökta viner av högsta kvalitet. Mandrarossa ligger i en vacker och kuperad region på Siciliens sydkust, nära staden Menfi, där de vackra gröna kullarna möter Medelhavet.

Vinproducenten grundades på 1990-talet och har sedan dess ägnat sig åt att producera viner av högsta kvalitet genom att använda modern teknologi och traditionella metoder. Mandrarossa har ett stort utbud av druvsorter, bland annat grillo, catarratto, nero d'avola och syrah, och varje druva odlas med största omsorg för att få fram dess karaktär och smak.

Mandrarossas viner är kända för sin elegans och balans. De har en fyllig smak med mjuka tanniner och en frisk syra som ger dem en lång och behaglig eftersmak. Vingårdarna är belägna på en höjd av 200 meter över havet, där den varma solen och den svala havsbrisen ger druvorna perfekta förhållanden för att utveckla sin unika smak.

Mandrarossa har vunnit flera utmärkelser och priser för sina viner, både nationellt och internationellt. De är stolta över att producera vin av högsta kvalitet och att förmedla Siciliens unika smaker och dofter till vinvärlden.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du