Filtrera & anpassa

Viner från Jean Baptiste Audy

Jean-Baptiste Audy är ett Bordeaux-baserat familjeföretag som sedan familjen kom till Bordeaux 1881 har handlat med vin. Négociant-företaget Jean-Baptiste Audy grundades 1906 och har sedan dess blivit ett större och större företag. Idag äger man ...

Läs mer om Jean Baptiste Audy

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Jean Baptiste Audy

Jean-Baptiste Audy är ett Bordeaux-baserat familjeföretag som sedan familjen kom till Bordeaux 1881 har handlat med vin. Négociant-företaget Jean-Baptiste Audy grundades 1906 och har sedan dess blivit ett större och större företag. Idag äger man flera vinslott i Bordeaux, i Pomerol, Lalande de Pomerol och Lussac Saint-Emilion, och har även produktion av viner från andra Bordeaux-distrikt och man har ca. 15 000 m2 förråd i historiska källare i Bordeaux. Ungefär 50 % av produktionen säljs på hemmamarknaden i Frankrike, och resterande 50 % går till exportmarknader över hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du