Filtrera & anpassa

Viner från Heimark Vineyards

Heimark har varit lite av en doldis fram till helt nyligen. Inte hos vinkritikerna och fansen men hos den lite bredare vinpubliken eftersom Francoise Peschon och gänget bakom egendomen fokuserat helt på att göra så bra viner som möjligt.Den lilla ...

Läs mer om Heimark Vineyards

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Heimark Vineyards

Heimark har varit lite av en doldis fram till helt nyligen. Inte hos vinkritikerna och fansen men hos den lite bredare vinpubliken eftersom Francoise Peschon och gänget bakom egendomen fokuserat helt på att göra så bra viner som möjligt.

Den lilla produktionen (jämförs med DRCs minimala output - Heimark gör enbart 470-lådor av sin Cab) från de 5 hektaren har helt enkelt gått till den privata mailinglistan. Lägg dessutom till att 2018 endast är den tredje årgången av vinet! Familjen Heimark är norskättlingar och planterade sin vingård i Dutch Henry Canyon i Napa Valley för drygt 20 år sedan.

Platsen är belägen på den östra sidan av den historiska leden Silverado Trail. 1997 anställdes vingårdschefen Michael Wolf, vinodlaren Mary Hall Maher (Etude och Harlan Estate) och vinmakaren Tony Soter (Soter Vineyards). Arbetet i vingårdarna har från början anpassats efter naturens krafter och man har sedan start arbetet hållbart. Jorden är stening och vulkanisk och ger viner med mycket kraft och djup.

Fram till 2016 sålde familjen druvor till vinmakare och producenter i Napa och fick snabbt ett rykte om att producera druvor av världsklass. Flera 100-poängsviner har kommit från denna vingård, vilket ytterligare spädde på ryktet. Topproducenter som Araujo, Arkenstone Lail, Lewis, Moone-Tsai, Etude m fl har producerat toppviner från vingården..

2016 beslöt man alltså att börja buteljera vinet från vingården under eget namn, med en produktion av blygsamma 220 lådor (som idag är uppe på dryga 470-lådor). Numera är det Francoise Peschon som gör vinet. Hon började som lärling på Haut Brion och var under 14 år vinmakare på Araujo Estate. Nu är det Heimark och en del andra projekt som står i fokus (bl a VHR, Vine Hill Ranch, Drinkward Peschon, Matt Morris Wines och Accendo Cellars). Ett arbete som nu gjort att Vinous utsett henne till WInemaker of the Year.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du