Filtrera & anpassa

Viner från Fuego Blanco

Fuego Blanco är familjen Millns senaste vinhus. Det började 2010 med förvärvet av en gård i det högsta och mest exklusiva området i Valle del Pedernal.Fuego Blanco representerar sökandet efter att uppnå de bästa vinerna från dessa jordar.Valle del ...

Läs mer om Fuego Blanco
Dölj atlas

Mer om viner från Fuego Blanco

Fuego Blanco är familjen Milláns senaste vinhus. Det började 2010 med förvärvet av en gård i det högsta och mest exklusiva området i Valle del Pedernal.  Fuego Blanco representerar sökandet efter att uppnå de bästa vinerna från dessa jordar.

Valle del Pedernal återfinns i provinsen San Juan och ligger vid foten av Andernas bergskedja på en höjd som sträcker sig från 1 200 till 1 700 meter över havet. Klimatet här definieras av milda somrar och mycket svala nätter.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du