Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de la Folie

Domaine de la Folie ligger i Chagny, byn som kan skryta med den 3-stjärniga restaurangen Lameloise, i norra delen av Rully i Cte Chalonnaise. Med en placering allra högst upp på en kulle har egendomen enastående utsikt över de omgivande vingårdarna. ...

Läs mer om Domaine de la Folie
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de la Folie

Domaine de la Folie ligger i Chagny, byn som kan skryta med den 3-stjärniga restaurangen Lameloise, i norra delen av Rully i Côte Chalonnaise. Med en placering allra högst upp på en kulle har egendomen enastående utsikt över de omgivande vingårdarna. Domaine de la Folie har tillhört släkten Noël-Bouton sedan tre århundraden tillbaka. Idag är det Baptiste och Clémence Dubrulle som representerar den femte generationen av familjen. 

Vinerna har de mest eftertraktade "climats" inom Rully-appellationen, som exemeplvis Clos Saint-Jacques Premier Cru Monopole Vieilles Vignes och Clos de Bellecroix. Två tredjedelar av produktionen är vitt vin. Vinerna lagras både på ståltank och ekfat.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du