Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de l´Arlot

Domaine de lArlot är en av de mest framstående producenterna i Nuits St. Georges. Domänen delägdes av Jean-Pierre de Smet, som tillbringade åtta år tillsammans med Jacques Seysses från Domaine Dujac innan han tog över lArlot 1986.Idag består domänen ...

Läs mer om Domaine de l´Arlot

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de l´Arlot

Domaine de l'Arlot är en av de mest framstående producenterna i Nuits St. Georges. Domänen delägdes av Jean-Pierre de Smet, som tillbringade åtta år tillsammans med Jacques Seysses från Domaine Dujac innan han tog över l'Arlot 1986.

Idag består domänen av 14 hektar planterade till mestadels Pinot Noir, med 5% avsatta till Chardonnay för deras ultrasällsynta vita viner. De äldsta vinstockarna är 70+ år gamla, med medelåldern nära 50 år. Medan gårdens kärna ligger i monopolerna Clos des Forêts Saint Georges och Clos de l'Arlot, består domänen också av två skiften i byn Vosne -Romanée som lades till 1991.

Den första är en bit mark i Grand Cru Romanée Saint-Vivant som ligger i hörnet av appellationen och gränsar till La Tâche på ena sidan och Romanée-Conti på den andra. Det andra är ett utmärkt bit egendom i Vosne Romanée 1er Cru Les Suchots som ligger på gränsen till Romanée Saint-Vivant. Köpet av dessa otroliga vinmarker cementerade bara ytterligare domänens ikoniska status.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du