Filtrera & anpassa

Viner från Clos du Marquis

Namnet till Clos du Marquis, skapat i början av 1900-talet när vingården planterades, är inspirerat av den Petit Clos som ligger intill Chteau de Léoville och som var residens för Marquis de Las Cases. Clos du Marquis är ett historiskt varumärke från ...

Läs mer om Clos du Marquis

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Clos du Marquis

Namnet till Clos du Marquis, skapat i början av 1900-talet när vingården planterades, är inspirerat av den Petit Clos som ligger intill Château de Léoville och som var residens för Marquis de Las Cases. Clos du Marquis är ett historiskt varumärke från Domaines Delon och redan från början en separat vingård som inte har använts till Leoville Las Cases. Clos du Marquis ligger än idag klassisk Saint Julien terroir i appellationen. Den största delen av vingården är omgiven av sådana prestigefyllda slott som Léoville Poyferré och Léoville Barton.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du