Filtrera & anpassa

Viner från Château de Pez

Beläget strax väster om byn Saint-Estphe ligger Chteau de Pez med sina 48 hektar. Man är vid sidan av Calon-Ségur, den äldsta vingården i appellationen.År 1452 styrde godsherren Jean de Briscos godset 1526 visar register att den ädle mannen Ducos var ...

Läs mer om Château de Pez

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Château de Pez

Beläget strax väster om byn Saint-Estèphe ligger Château de Pez med sina 48 hektar. Man är vid sidan av Calon-Ségur, den äldsta vingården i appellationen.


År 1452 styrde godsherren Jean de Briscos godset; 1526 visar register att den "ädle mannen" Ducos var ägare, följt av Jean de Pontac 1585. Familjen Pontac, som också skapade Haut-Brion, gav Pez sina vingårdar. Fastigheten förblev i händerna på ättlingar fram till den franska revolutionen. Champagne Louis Roederer köpte egendomen i juni 1995 och började omedelbart förbättra vingårdarna och källarna. 1996 var den första årgången som gjordes helt under det nya ägandet, och kvaliteten har förbättrats sedan dess.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du